Lid worden van S.V. Hoofddorp?

27 juni 2016

Ook tijdens vakantie mogelijkheid inschrijven!

Het aanmelden voor het lidmaatschap van S.V. Hoofddorp voor jongens en meisjes of het informeren naar de mogelijkheden van voetballen e.d. kunt u doen elke maandagavond vanaf 19.30 uur in het wedstrijdsecretariaat op de 1e verdieping van ons clubgebouw. OOK IN DEZE VOETBALLOZE PERIODE ! De wedstrijdsecretarissen zijn dan aanwezig om u alle informatie te verstrekken en al uw vragen te beantwoorden over het voetballen bij onze vereniging. Graag doen wij dit in een persoonlijk contact.

U kunt daarna een aanmeldingsformulier invullen / inleveren voor onze eigen ledenadministratie. Het inschrijfgeld voor het eventueel nu reeds aanmelden van het lidmaatschap bedraagt € 15,00 p.p. Hoe eerder u uw kind inschrijft, hoe eerder hij / zij aan de beurt zal zijn om in te stromen in onze vereniging. Tot ziens op sportcomplex De IJvelden, U bent van harte welkom !