Update | Grote Clubactie 2019

07 november 2019

Verkoop in volle gang

Onze Jeugdleden zijn volop bezig met de verkoop van Grote Clubactie loten!  De volle verkoopboekjes worden al ingeleverd en nieuwe verkoopboekjes worden nog steeds opgehaald. Dat gaat vast leiden tot mooie resultaten voor de club en voor jezelf. Immers van ieder verkocht lot, ontvang je €. 0,50 zelf.

Verkoopboekjes inleveren !

De Verkoopboekjes met de door jou verkochte loten, kan je inleveren in de speciale inleverbox op het wedstrijdsecretariaat op de 1e etage van ons clubgebouw. Lever je boekjes tijdig in, dat wil zeggen: niet later dan zondag 17 november 17.00 uur. Te laat ingeleverde boekjes kunnen door ons niet meer verwerkt worden als geregistreerde lotenverkoop bij de organisatie van de Grote Clubactie, en tellen derhalve niet mee. Niet voor de koper, maar ook niet voor jou als lotenverkoper!

On-line verkoop kan ook nog steeds!

Je kan ook online loten verkopen. Wil je dat, stuur dan een mailtje naar josvanbakel.svhoofddorp@live.nl met je naam en team waarin je speelt.

Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen ? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat of stuur een mailtje.

Wat levert het op ?

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van €. 100.000,=
Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht lot €. 0,50 van S.V. Hoofddorp

Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.

Belangrijke data op een rij;

Zaterdag 14 september 2019; officiële start lotenverkoop
Zondag  17 november 2019; Uiterste datum inleveren verkoopboekjes
Woensdag 11 december 2019; Trekking Grote Clubactie loterij

Overige belangrijke info:

• Extra verkoopboekjes nodig ? Deze zijn op te halen bij het Wedstrijdsecretariaat
  • Inleveren verkoopboekjes ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.
  • Bekendmaking beste lotenverkopers;  begin december 2019
  • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2019

Coördinatoren Grote Clubactie 2019
Johan Dekkers en Jos van Bakel (06-53727923 / josvanbakel.svhoofddorp@live.nl )