Laatste keer trainen vrijdag 27 mei a.s.

27 april 2016

Het bestuur heeft besloten om de laatste trainingsavond van dit seizoen vast te stellen op vrijdag 27 mei a.s. De trainingen kunnen vanaf maandag 16 mei a.s. alleen nog plaatsvinden op de drie kunstgrasvelden, omdat het grastrainingsveld niet meer gebruikt mag worden i.v.m. revisiewerkzaamheden. Vanaf 17 mei worden ook de grasvoetbalvelden 3 t/m 6 “gesloten” en gaat de gemeente Haarlemmermeer beginnen met de revisie- en onderhoudswerkzaamheden, zodat onze velden er bij het begin van het nieuwe seizoen weer optimaal verzorgd bijliggen. Indien teams van jeugd en senioren nog midweekse competitiewedstrijden moeten spelen en/of na-competitieverplichtingen hebben, dan hebben zij te allen tijde voorrang op de drie kunstgrasvelden voor het spelen van wedstrijden ten opzichte van overige teams die willen trainen !