KNVB weet wederom De IJvelden te vinden

14 oktober 2019

0

Opnieuw spelers uitgenodigd voor Jeugd Plan Nederland

Afgelopen week werden er opnieuw spelers uitgenodigd voor het Jeugd Plan Nederland van de KNVB. Dit keer gaat het om de selectiewedstrijden voor de groepen van JO11 en JO15.

Bij JO11 mogen Jurre v/d Wal en Alex Bangu hun talenten gaan laten zien aan coaches van de KNVB. In eerste instantie zullen ze dit doen op het complex van Bunnik. Mochten zij uiteindelijk doorstromen naar de volgende ronde, zouden ze ook nog op onze eigen Ijvelden kunnen komen te spelen. S.V. Hoofddorp is bij de samensmelting van de groepen Alkmaar/Amsterdam en Amsterdam/Utrecht de gastheer.

Voor JO15 kregen maar liefst vijf spelers een uitnodiging via de mail. Het goede spel van onze O15-1 is niet onopgemerkt gebleven en dat leverde vijf uitnodigingen op. Jasper Lammerse, Kaj Wiersma, Roemer Das, Khalil Elmont en Ralph Meekel mogen op de velden van ZOB in Zuidoostbeemster hun kunsten gaan vertonen.

Ook op deze spelers is S.V. Hoofddorp enorm trots en we wensen hen ontzettend veel plezier en succes tijdens de selectiewedstrijden.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: