Klaverjassen oktober 2018

09 november 2018

0

Tweede avond in seizoen 2018/2019.

Op vrijdag 26 oktober was er weer klaverjassen bij de S.V. Hoofddorp. Dat was de tweede avond van het seizoen 2018-2019. De datum was perfect gekozen, want velen wisten deze avond de weg naar de kantine te vinden. Ik heb ook enkele nieuwe gezichten gezien. Dat is een goed teken. Er zijn dus weer nieuwe emailadressen toegevoegd aan de lijst die wordt bijgehouden door Paul Hesp. Hij stuurt het verslag en eventuele mededelingen naar u toe. We zeggen steeds: hoe meer zielen hoe meer vreugd. Gelukkig waren er natuurlijk ook weer veel trouwe kaarters/kaartsters. Daar zijn we ontzettend blij mee. Blijf allen komen en neem gerust nog iemand mee.  Hopelijk hebben de nieuwkomers het ook naar hun zin gehad en blijven ze vaker komen.

Helaas waren er ook klaverjassers die te laat (na 20.00 uur) binnen kwamen en dat is ontzettend jammer. We proberen echt om 20.00 uur te beginnen. Er moet ergens een grens getrokken worden, anders beginnen en eindigen we steeds later. Sorry, maar ik hoop dat u er begrip voor kunt opbrengen. U blijft altijd van harte welkom. Ik heb ook enkele trouwe gasten niet gezien, maar dat kan iedereen weleens hebben. Er zijn zaken die voor gaan. Hopelijk kunt u op de volgende klaverjasavond weer aanwezig zijn.  Ook u bent weer van harte welkom.

Nadat iedereen zich ingeschreven had en eventueel was voorzien van lootjes voor de loterij kon men weer genieten van de gratis koffie/thee met koekje. TWAALF volledige tafels. Dus 48 personen konden hun tafeltje opzoeken en de "strijd" aangaan. Dat allemaal natuurlijk in een gemoedelijke sfeer. En gezellig was het. Tussen de rondes door nootjes , leverworst en natuurlijk de warme snacks. Achter de bar had Wil het weer helemaal onder controle en werd ze geholpen door Anjo. Als het nodig is helpt hij achter de bar. Klasse Anjo. Na drie rondes had Caroline de stand weer opgemaakt. Thea maakte de uitslag bekend op de haar toevertrouwde manier. Ook bij de loterij zijn deze twee dames zeer actief bezig.

 

De uitslag van deze avond:

1.   John Ravelli                                       5775 punten

2.   Josie Nashirkan                                5669 punten

3.   Edwin Nanninga                                5400 punten                 

4.   Ad Bax                                               5343 punten

5.   Remco Koolbergen                            5318 punten 

6.   Evert v. Middendorp                          5201 punten

7.   Jaap Streefkerk                                 5198 punten

8.   Piet Balk                                            5162 punten

9.   Guda v.d.Bos                                    5100 punten

10. Petra Ravelli                                      5027 punten

 

De nummers 1, 5 en 10 schonken hun prijs aan Paul Hesp………

De poedelprijs ging naar Paul. Staatsloten die gesponsord zijn door Vivant. Herman Thijssen zal het dichtst bij het richtgetal. Een fles 43 die weer geschonken werd door Ria van Scheppingen.

De volgende klaverjasavond is op vrijdag 23 november a.s. Komt allen op tijd dat voorkomt teleurstellingen.

Piet van der Vlugt

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: