Klaverjassen bij S.V. Hoofddorp

17 maart 2017

0

Maar liefst 15 tafels bezet.

Op vrijdag 24 februari jl. is er weer geklaverjast in de kantine van de S.V. Hoofdorp. Ik denk dat de organisatoren enorm verrast waren met de opkomst; was echt geweldig… Volgens mij hebben we nog nooit zo’n goede opkomst gehad. Er waren 12 tafels klaargezet. Maar er moesten er nog drie bijgezet worden. Dus 60 liefhebbers om te klaverjassen. Dat is toch echt geweldig….!!! Vijftien tafels bezet. Bij welke kaartavond of kaartclub komt dat nog voor? Ik hoop dat allen die erbij waren het naar hun zin hebben gehad en weer zullen komen op vrijdag 24 maart a.s. Er waren ook enkele trouwe aanwezigen afwezig, maar dat kan altijd gebeuren. Iedereen heeft weleens andere verplichtingen of een andere reden  om niet te kunnen komen om te klaverjassen. We misten allemaal natuurlijk Wil en Paul Hesp. Wil staat altijd achter de bar en haar taak werd prima ingevuld door Mireille Kramer. Bedankt Mireille. Je hebt het prima gedaan. Hopelijk  kunnen we weer een beroep op je doen als dat nodig is. Paul moest een paar dagen naar het ziekenhuis, omdat hij te weinig zuurstof had. Dat is nu al weer een stuk beter gelukkig. Succes Paul.. Hij en zijn vrouw zijn er weer op 24 maart a.s. John Ravelli en ik zijn helaas verhinderd. Zij hebben hun welbekende trainingsweekeinde. Ook met kaarten hoor.

Als er onder de lezers/lezeressen  iemand is die ook eens een verslagje wil schrijven, grijp dan nu je kans. Stuur het naar vlugtvanderpiet@gmail.com en ik zorg ervoor dat het bij de redactie van S.V. Hoofddorp komt . Ik ben benieuwd wie de uitdaging  wil aangaan.

Tussen de rondes door werden we weer voorzien van een lekker tussendoortje en natuurlijk de warme snacks. Daar zorgt Jeroen wel voor. Klasse en die houden we er echt in. Caroline is extra druk bezig geweest om de uitslagen te verwerken en de eindstand op te maken. Thea hield zich op haar enthousiaste manier bezig met de loterij en Caroline zorgde ervoor dat de prijzen bij de winnaars terecht kwamen.

De avonduitslag:

Fred Kappen                        6123 punten

Ted Wilkes                           5699 punten

Ben van den Bos                 5575 punten

Pim van Rhoon                     5513 punten

Guda van den Bos              5501 punten

Jaap Streefkerk                   5397 punten

Thierry Lamers                    5373 punten

Maaike van der Hoek           5279 punten

Herman Thijssen                  5219 punten

10.Edwin Nanninga                 5192 punten

De prijs voor het richtgetal werd gewonnen door Piet Zonneveld en de poedel ging naar Bernard Sandor. Beide heren feliciteren we met hun prijs en spreken de wens uit dat ze een volgende keer bij de beste tien zullen eindigen. Op vrijdag 24 maart bent u allemaal weer welkom vanaf 19.30 uur in de kantine van S.V. Hoofddorp. Als iedereen weer voor 20.00 uur aanwezig is dan kunnen we weer op tijd beginnen.

Piet van der Vlugt

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: