Klaverjasnieuws

30 november 2017

0

17 november 2017

Van de opkomst bij de derde klaverjasavond had ik iets meer verwacht. De oproep om ook eens iemand mee te nemen die nog niet geweest is zal toch wel duidelijk genoeg geweest zijn??? Ik heb welgeteld één nieuw gezicht gezien. Ze had zelfs nog een prijs gewonnen ook. Gefeliciteerd met de poedelprijs. Misschien heb je meer geluk in de staatsloterij. De eerste keer is het allemaal nog een beetje vreemd, want met 3553 punten eindig je niet zo hoog. Alle begin is moeilijk en je met maar denken: het kan de volgende keer alleen maar beter gaan. Nogmaals gefeliciteerd José.

Een heel bekend gezicht bij de organisatoren hebben we zeker gemist. Caroline Schönhage, die altijd zo goed de uitslagen en de stand bijhoudt was afwezig. Thea heeft verteld wat er met haar gebeurd is en daardoor niet in staat was om te komen. Ze waas geslagen door een inbreker bij haar vader thuis. Schandalig dat zoiets je moet overkomen. We hebben deze avond zeker aan jou gedacht. We wensen je heel veel sterkte toe en hopen dat je er de volgende keer weer bij kunt zijn. De bloemen zul je wel ontvangen hebben. Alle aanwezigen hebben daar een steentje aan bijgedragen. Ook Ger sterkte toegewenst. Gelukkig was Tineke Elzenaar bereid de werkzaamheden van Caroline over te nemen. De oudgedienden onder ons kennen haar nog wel. Zij heeft jarenlange ervaring met de ander Tinies. Bedankt Tineke dat je ons hebt willen helpen. Het is allemaal prima verlopen. Thea en Bob hebben er samen voor gezorgd dat de kantine weer ingericht was om de kaartliefhebbers te ontvangen. Ook de koffie/thee met koek kon bij binnenkomst gebruikt worden. Klasse Thea en Bob. Jullie zijn ook echte clubmensen. Houden zo, want mede door jullie en Wil (en Mireille) zorgden jullie weer voor de gezellige sfeer. Jeroen was afwezig. Dus moest Wil het achter de bar alleen zien te redden en met de bekende hulp is ook dat weer keurig opgelost.

Negen tafels bezet en één stilzitter. Vele bekende gezichten ontbraken. Ik hoop dat ze in december weer aanwezig willen en kunnen zijn. U blijft welkom. Mochten er problemen zijn, dan kunt u mij of iemand van de organisatie daarover aanspreken. Wij zullen dan, indien mogelijk, in actie komen om te proberen dit probleem op te lossen.

 

De uitslag van deze avond:

1.Janny van Norden                           5906 punten
2.Piet van der Vlugt                            5725 punten
3.Stefan van den Hoek                       5459 punten
4.Matthieu Brandt                               5117 punten
5.Piet Zonneveld                                 5110 punten
6.Ben van den Bos                              5058 punten
7.Ad Bax                                             5002 punten
8.Manfred Metzger                             4977 punten
9.Bob de Leeuw                                 4929 punten
10.Theo Brandt                                   4909 punten
11.Peter Kramer                                  4900 punten
12.Thea Zonneveld                             4850 punten
13.Edwin Nanninga                            4833 punten
14.Ria van Middendorp                     4832 punten

Theo van Doorn zat het dichtst bij het richtgetal met 4166 punten. Hij kreeg een dinerbon die geschonken werd door ….ja onze trouwe sponsor Ria. De staatsloten worden geschonken door Vivant en deze winkel kunt u vinden in winkelcentrum Vier Meren. Ik wens u een fijne Sinterklaasavond en hoop u allen weer te zien op vrijdag 15  december. De kantine is open om half acht, kom allen op tijd zodat we om 20.00 uur kunnen beginnen. Ik hoop dat b.v. Irene, Charles, Annemieke Ferry, Bert, Ans, Co, Carla, Jan, Nieneke, Stefan, Tibor, Anjo, Piet en allen die ik vergeten ben ook aanwezig zijn. Wat zal het dan lekker vol zitten…

Piet van der Vlugt

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: