Klaverjasnieuws

30 januari 2019

0

Vrijdag 18 januari 2019

Op vrijdag 18 januari is de eerste klaverjasavond van 2019 gehouden.  Dat was alweer de vijfde avond van het seizoen 2018-2019. De kantine waas weer in orde gemaakt door Ger en Bob. De dames(Caroline en Thea) hadden weer voor een mooie prijzentafel gezorgd. Er waren zelfs nog prijzen van Kesbeke over die nu met de loterij te winnen waren. De koffie en thee met koek stond klaar. Dus laat de  deelnemers maar komen, want het was lekker warm in de kantine. Goed geregeld  Jeroen.

In januari 2017 hadden we een record opkomst met 58 deelnemers en een jaar later waren er dat 40. Dus is het altijd maar weer de vraag:  hoeveel mensen zouden er nu zijn ?

Met 48 deelnemers mogen we zeer tevreden zijn. Nadat iedereen genoten had van de koffie of thee met koek konden we op tijd beginnen. Fijn dat u allemaal op tijd aanwezig was. Twaalf tafels bezet dus kaarten maar. Tussen de rondes door weer de welbekende versnapering en de warme snacks….. De sfeer was weer prima en de resultaten? Wil Hesp zorgde weer voor de bediening achter de bar en ook Jeroen was weer present.

We konden ook weer wat nieuwe gasten verwelkomen. Hopelijk hebben ook zij het gezellig gehad en komen ze nog vaak terug. Sommige vaste kaarters mis je wel. Zeker als het mensen zijn die de sfeer tijdens de loterij verhogen.. Wie zouden dat nu toch zijn?

 

De uitslag van deze avond:

1.Hennie Root                         5689 punten
2.Ton Mulder                           5510 punten
3.Bert Dooijeweerd                 5438 punten
4.Johan v.Harskamp               5360 punten
5.Ans Terpoorten                     5313 punten
6.Piet Balk                               5278 punten
7.Ferry Kruithof                         5168 punten
8.Erica van Hameren              5163 punten
9.Lisette van Vlaanderen        5121 punten
10.An Mulder                          5108 punten

 

Gerda Melman kwam met 5092 punten net iets te kort voor een prijs. De poedelprijs was voor Piet van der Vlugt met 3473 punten. Zo zie je maar: vorig seizoen nog seizoenswinnaar en nu deze prachtige prijs. Een vijfde staatslot geschonken door Vivant. Helaas dit keer geen richtgetal. Op vrijdag 15 februari bent u allen weer van harte welkom. Vanaf 19.30 uur is de kantine open om u te ontvangen. Komt allen op tijd. Dat voorkomt teleurstellingen en we kunnen op tijd beginnen. Met elkaar zorgen we voor een goede opkomst en een gezellige avond.

Piet van der Vlugt.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: