Klaverjasnieuws

06 mei 2016

0

Op vrijdag 15 april werd er voor de achtste keer van dit seizoen weer geklaverjast in de kantine van de sv Hoofddorp. Een kantine waar een metamorfose heeft plaatsgevonden. Dat werd door een aantal aanwezigen erg gewaardeerd. Vooral de oudere, echte Hoofddorpers, herkenden de  helden van vroeger. Heeft deze opknapbeurt te maken met het komende negentig jarig bestaan? Het werd in ieder geval erg gewaardeerd. Als we dan bedenken dat de opbrengst van onze klaverjasavonden een bijdrage levert aan deze opknapbeurt, dan geeft dat een goed gevoel. Komen er ook nog nieuwe tafels en stoelen?? Dat zou het helemaal compleet zijn. We wachten het af. We weten in ieder geval dat het geld goed besteed wordt en dat u en ik daaraan hebben bijgedragen. De vrijwilligers, waaronder enkele kaarters, zijn menig avondje in de weer geweest en hebben prima werk geleverd voor onze SV Hoofddorp. Is dat nu klaverjasnieuws?? Nou het mag best bekend zijn bij onze mensen die komen klaverjassen.

Op deze avond waren 44 aanwezigen om het gezellige spel te spelen. Iedereen probeerde weer zoveel mogelijk punten te sprokkelen om bij de eerste 10 te komen en daarmee een prijs in de wacht te slepen. Als dat niet lukt dan is er altijd nog de loterij. Daarbij zijn meer prijzen te winnen. Soms is men al tevreden als er een pot drop gewonnen wordt. Ja toch John?  Aan het eind van de avond heeft Caroline de administratie weer op orde en kunnen de beste tien van deze avond hun prijs uitzoeken. De uitslag kunt u zelf bekijken. Het richtgetal en de daarbij behorende prijs werd gewonnen door Ko Erkemey.

Op vrijdag 13 mei a.s. is de laatste klaverjasavond van dit seizoen en dan zullen ook de drie beste kaarters/sters  van dit seizoen bekend gemaakt worden. Ik hoop dat u allen deze avond weer aanwezig kunt zijn om met elkaar het seizoen gezellig af te sluiten Natuurlijk weer met een lekkere snack. Dus tot 13 mei. Vanaf 19.30 uur is de kantine open en kunt u genieten van de gratis koffie of thee met koek.

Piet van der Vlugt

Plaats

Naam

Voornaam

Totaal

1

Hanzen

Nieneke

5547

2

Bax

Jerry

5358

3

Kapper

Fred

5350

4

Thijssen

Herman

5180

5

Balk

Piet

5149

6

Zonneveld

Piet

5143

7

Brandt

Tonny

5141

8

Hesp

Paul

5125

9

Kalkoven

Irene

5091

10

Kramer

Peter

4947

 richtgetal

 

KO

4190

 poedel

Brandt

Paula

3608

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: