Jerry Verschoor nieuwe hoofdtrainer S.V. Hoofddorp

24 januari 2017

0

Als opvolger van Jimmy Simons heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp m.i.v. het seizoen 2017-2018 Jerry Verschoor gecontracteerd als nieuwe hoofdtrainer van de zondagselectie

Verschoor, 31 jaar, vervulde al ruim 10 jaar het trainerschap van vele jeugdselectieteams bij S.V. Hoofddorp. Op dit moment draagt Jerry Verschoor voor het 2e seizoen de verantwoordelijkheid voor het Zondag-2 elftal van de Hoofddorpse club. Het bestuur is dan ook zeer tevreden en verheugd met deze ontwikkeling binnen de eigen vereniging.

Verschoor is een jonge en ambitieuze trainer, die uitstekend functioneert binnen de voetbalcultuur van de vereniging. De visies van het bestuur en de aankomende hoofdtrainer liggen op technisch en organisatorisch gebied dicht bij elkaar. Dit heeft er toe bijgedragen dat de contractbesprekingen op een prettige en snelle manier hebben plaatsgevonden. Er is een contract getekend voor één seizoen met de intentie van beide partijen elkaar voor een langere periode te binden. Verschoor wil met het eerste elftal van S.V. Hoofddorp definitief doorgroeien naar een hoger niveau, waarvoor Simons de afgelopen jaren de basis heeft gelegd. De positieve ontwikkelingen en toekomstmogelijkheden bij S.V. Hoofddorp, de verzorgde accommodatie en de degelijke verenigingsorganisatie zijn belangrijke redenen geweest voor Verschoor om de taak van hoofdtrainer bij S.V. Hoofddorp op zich te nemen. 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: