Activiteiten 90-jarig Jubileum

27 juli 2017

Programmaoverzicht van de 90-jaar evenementen. Lees hier alles over alle jubileumactiviteiten.

90 jaar S.V. Hoofddorp, een geweldige mijlpaal en dat gaan we vieren ook. In de maand september barsten de festiviteiten los.

Sportieve activiteiten voor onze jeugdspelers, samen sporten tijdens het 7x7 toernooi waarbij de ouders ook hun voetbalschoenen mogen aantrekken.
Een super middag voor jeugdleden waarbij zij hun skills mogen laten zien op de computer tijdens het e-sports FIFA tournament.

En natuurlijk gaan we feesten met als fantastische afsluiter een grootse feestavond op vrijdag 29 september in het Fokker Event Centre.

Op zaterdag 16 september en zondag 17 september zijn er van alle teams van jeugd en senioren geen wedstrijden door de KNVB vastgesteld i.v.m. de viering van ons 90-jarig bestaan.

Wil je erbij zijn? Ga dan naar de feestpagina lees alle informatie en schrijf je direct in!