JO8-2 Grote Club Actie Loten teamuitje: Nederland - Ivoorkust

13 juni 2017

De meeste loten verkocht: JO8-2 naar het Nederlands elftal

Super leuk want naast alle kinderen mochten de trainers en ook een aantal ouders mee, waarvan de kinderen de meeste loten hadden verkocht. Voor sommige kids de eerste keer naar zo’n groot stadion, ze keken hun ogen uit. Gespannen gingen ze naar binnen, wat een mensen, allemaal voor ons Oranje. Hoe gaat Nederland het doen. Gaan ze winnen? We kunnen ze maar op 1 manier helpen. Aanmoedigen!!! Super enthousiast gingen ze alle staan bij het volkslied en probeerden ze het zelfs mee te zingen. Daarnaast schreeuwden ze mee met HUP HOLAND HUP en sprongen ze op bij “de wave” door het hele stadion. Wat een feest!

Het aanmoedigen deed zijn werk want met een fantastische 5-0 overwinning gingen we weer naar huis. We hebben genoten van deze mooi wedstrijd! Dank je wel sv Hoofddorp.

Groeten het JO8-2 team