JO15-5 pakt technische winst na spannende avond

23 oktober 2018

1e ronde van het 433 avond toernooi JO14/JO15! Wat was het een feest om onder super, nog zomerse, omstandigheden met de jongens en meiden van start te gaan.

De strafschoppen werden op overtuigende wijze gewonnen door het team van JO 14-4 welke er 12 wisten te verzilveren gevolgd door JO 15-5 (10) en MO17 (7).  Belangrijke punten om de wedstrijden mee te beginnen omdat elk doelpunt meetelt.

De eerste wedstrijd tussen JO14-4 en JO15-5 was duidelijk in het voordeel van de JO 15-5 welke met fraaie aanvallen en door goed te combineren de wedstrijd met 0-5 te winnen. De tweede wedstrijd tussen MO 17 en JO14-4 ging gelijk op en de meiden hadden achteraf gezien teveel ontzag voor de jongens en konden na een 2-0 achterstand op het laatste moment nog de eer redden met een mooie tegentreffer. Eindstand 1-2 voor de JO14-4.

De laatste wedstrijd was een afsluiting welke er mocht zijn. De JO15-5 en de MO17 waren aan elkaar gewaagd en de wedstrijd ging op en neer met grote complimenten voor de meiden die alles uit de kast haalden om het de JO15-5 zo moeilijk mogelijk te maken. De verdediging stond als een huis en de keeper verdient een extra compliment door haar goede reddingen en geweldige uittrappen. Uiteindelijk wisten de JO15-5 toch nog een doelpunt te scoren en dit zorgde er daarmee voor dat ze “technisch winnaar” van deze 1e poule avond zijn geworden, ofwel een gelijke eindstand met de JO14-4 maar door de zwaarder tellen van de wedstrijd doelpunten nog net poulewinnaar.

Complimenten aan alle drie de teams welke er alles aan hebben gedaan om er voor iedereen een leuke voetbalavond van te maken met respect voor elkaar! De JO15-5 mag zich opmaken voor de finale strijd, komende 12 November, om tegen de andere poule winnaars te strijden voor prachtige prijzen gesponsord door 433 Magazine.

Alle uitslagen op een rijtje (alle punten tellen voor 1, maar bij gelijke stand wint het team met de meeste veldgoals)

Penalties         Wedstrijd

JO14-4 – JO15-5                                              5-3                 0-5

MO17 – JO 14-4                                               2-7                 1-2