JO15-2 wint 10e PZC Toernooi

03 oktober 2016

Jubileum editie krijgt sportieve winnaar

Onze JO15-2 heeft gisteren de 10e editie van het PZC toernooi gewonnen. De finalewedstijden vonden plaats op het hoofdveld onder leiding van spelers van team LEBO en onder grote publieke belangstelling. Het PZC Toernooi leeft! Onze JO15-2 was een maatje te groot voor de één jaar jongere JO14-2, maar had het is de laatste wedstrijd knap lastig tegen onze JO15-5. In de wedstrijd zelf gaf JO15-5 goed partij, vergat JO15-2 te scoren en werd het slechts 1-0. In de eerdere wedstrijd tegen JO14-2 en met het verzilveren van strafschoppen had JO15-2 het verschil al gemaakt, waardoor zij met de meeste punten overtuigend de finale wonnen. Daardoor mochten zij de witte T-shirts met het PZC Toernooilogo in ontvangst nemen en volgde de traditionele champagnedouche. Gefeliciteerd alle finalisten en de JO15-2 in het bijzonder!

Beeld: Giuseppe Toppers | Danto