Verslag 2e wedstrijd avond JO13 teams 433 toernooi

19 september 2019

Na een regenachtige dag klaarde het net voor aanvang van het 433 toernooi op. Sterker nog het werd prima speelweer! Even een domper bij de start, de JO13-6 was niet aanwezig. Meteen werd besloten beide aanwezige teams iets langer tegen elkaar te laten spelen. Beide ploegen hadden er zin in en dus werd iets na half 7 gestart met de penalty’s. Omdat het niveau van speelkwaliteit als gelijkwaardig wordt gezien, werd besloten door de trainers/leiders en toernooi leiding om beide teams 5 penalty’s te laten nemen. De MO13-1 wist 3 van de 5 penalty’s te verzilveren en de JO13-5 4 van de 5, al met al dus nette scores.

Hierna werd er gestart met de wedstrijd. De MO13-1 was vooral de technisch spelende ploeg. De JO13-5 speelde daarentegen op de counter, maar daardoor niet minder gevaarlijk en wist door snelle uitbraken al snel 2 goals te maken. Door een tegengoal van de meiden was er ineens uitzicht op de gelijkmaker, echter werd, na het 3e JO13-5 goal duidelijk dat deze ploeg vandaag de sterkere partij was.

Uitslag van deze wedstrijdavond werd daarmee:

Penalty’s                           Wedstrijd

MO 13-1  tegen JO 13-5           3-4                                        1-3

De toernooi commissie feliciteert de JO13-5 met het behalen van de finale.

Volgende week maandag, 23 September, daarmee de finale tussen winnaar van de 1e wedstrijd avond, JO13-4 en JO13-5. We hopen op veel toeschouwers komende maandag, voor deze spannende finalematch.

Namens  de toernooi commissie
Jeroen en Remco