Jethro Abram nieuwe hoofdtrainer S.V. Hoofddorp

08 januari 2018

Het bestuur van S.V. Hoofddorp heeft in samenspraak met de technische commissie met snel handelen op de trainersmarkt voor het nieuwe seizoen een opvolger voor de vertrekkende hoofdtrainer Jerry Verschoor gecontracteerd.

Voor het seizoen 2018-2019 is met Jethro Abram overeenstemming bereikt over een verbintenis voor de functie van hoofdtrainer van de Zondagselectie van S.V. Hoofddorp. Er zal een contract getekend worden voor één seizoen met de intentie van beide partijen elkaar voor een langere periode te binden. Het bestuur is ervan overtuigd, dat met Jethro Abram een waardige vervanger voor Verschoor is aangetrokken. Abram zal verdere uitvoering gaan geven aan het beleidsplan 2016-2020 van de vereniging. Hierbij is hij direct verantwoordelijk voor de training, coaching en het voetbaltechnisch beleid van de Zondag-selectie en in het bijzonder voor het vlaggenschip van de vereniging, Zondag-1.

Jethro Abram is 34 jaar en woonachtig in Heemstede. Als voetbaltrainer is hij in het bezit van het trainersdiploma TC-1. Hij is begonnen als jeugdselectietrainer bij diverse verenigingen in onze regio (Kon.HFC, DCG, Young Boys en AFC) en is vanaf 2012 werkzaam in het seniorenvoetbal. Na drie seizoenen bij VSV, met een kampioenschap in 2015 en promotie naar de 1e klasse, is Abram de laatste twee seizoenen werkzaam bij het Alkmaarse AFC’34, spelend in de 1e klasse. Vorig seizoen eindigde hij op een tweede plaats, in de na-competitie werd de felbegeerde Hoofdklasse net niet gehaald. Dit seizoen staat AFC’34 in de middenmoot, in dezelfde klasse als zijn toekomstige vereniging S.V. Hoofddorp.

Na goede gesprekken met de technische commissie kwamen beide partijen als snel met elkaar tot overeenstemming. De positieve ontwikkelingen en toekomstmogelijkheden, een prachtige accommodatie en een uitstekende verenigingsorganisatie bij S.V. Hoofddorp zijn belangrijke redenen voor Jethro Abram om voor onze vereniging te kiezen. De visies op voetbaltechnisch en organisatorisch gebied van het bestuur en de nieuwe trainer liggen heel dicht bij elkaar en dat heeft ertoe bij gedragen dat de contractbesprekingen op een prettige en snelle manier hebben plaatsgevonden.

Het bestuur van S.V. Hoofddorp is verheugd met de aanstelling van Jethro Abram en ziet de toekomst dan ook met veel vertrouwen tegemoet.