Infoavond ouders/verzorgers nieuwe jeugdleden

26 augustus 2018

Op vrijdagavond 7 september a.s.

Op vrijdagavond 7 september a.s. organiseert S.V. Hoofddorp een informatie avond voor ouders/verzorgers van nieuwe jeugdleden. De bijeenkomsten vinden plaats in de kantine van S.V. Hoofddorp op vrijdag 7 september a.s:

-   om 19.15 uur voor de ouders/verzorgers van de jongens en meisjes van de O8 t/m O12

-   om 20.15 uur voor de ouders/verzorgers van de jongens en meisjes van de O13 t/m O19. Aansluitend aan deze laatste sessie komt Reinier Elias informatie delen over de mogelijkheden voor huiswerkbegegeleiding bij S.V. Hoofddorp. Vanaf 19.00u (respectievelijk 20.00u voor de tweede bijeenkomst) is de kantine open.

U bent van harte welkom!