Ilyas Baugafer naar PSV Eindhoven

30 mei 2018

0

Jeugdspeler S.V. Hoofddorp O15-1 naar landskampioen

Dit seizoen heeft Ilyas Baugafer, speler van onze jeugdopleiding, een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, waardoor hij zich in beeld heeft gespeeld van diverse professionele organisaties.

Begin dit seizoen lag er als eerste een uitnodiging van de KNVB op de mat. Na de selectiewedstrijden werd Ilyas uiteindelijk toegevoegd aan het KNVB Amsterdam/Utrecht O15 team en heeft hij het gehele seizoen meegespeeld in dit team, welke tegen diverse BVO’s uitkwam.

Na de winterstop kreeg Ilyas een uitnodiging van samenwerkingspartner AFC Ajax. Na enkele stageactiviteiten bleken de Amsterdammers hem nog niet goed genoeg te vinden. Echter, tijd om te treuren was er eigenlijk niet, want direct opvolgend lag er een uitnodiging voor landskampioen PSV op de mat. Na een periode van diverse trainingen en wedstrijden kreeg Ilyas vanuit Eindhoven wel positief bericht deze week. Komend seizoen zal Ilyas te bewonderen zijn in de kleuren van de landskampioen.

Wij zijn ontzettend trots op Ilyas dat hij deze mooie stap gaat maken en dat hij een mooi aandeel heeft gehad in het mooie seizoen van onze O15-1. De komende weken zal Ilyas zijn steentje nog bijdragen in de nacompetitiewedstrijden van O17-1.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: