Hoofddorp Cup 2019 | Update

09 april 2019

Voor het eerst dit jaar vindt er bij de 3 fantastische verenigingen uit Hoofddorp een gezamenlijk toernooi plaats, namelijk de Hoofddorp Cup 2019!

Vanaf de JO8 t/m de O15 jeugd zal er onderling gestreden worden met maar een doel..... het winnen van de 1e editie van de Hoofddorp Cup 2019, de daarbij behorende wisselbeker maar vooral de eer om 1 jaar lang de “beste” club van Hoofddorp te mogen zijn.

Noteer het in je agenda. Datum: Zaterdag 20 april 2019.

Voor degene die heel graag willen weten waar dit toernooi plaats gaat vinden, deze kun je lezen in het Programma Boekje. Ben je ongeduldig ;) en geen tijd om het boekje te lezen, de wedstrijden vinden plaats op de accommodaties van S.V. Hoofddorp, sv Overbos en vv Uno.

UPDATE: Het programmaboekje is per 18-04-2019 geüpdate

Download hier het "Programma boekje" Hoofddorp Cup 2019.