Hans Mols koninklijk onderscheiden

26 april 2016

0

Lid in de orde van Oranje Nassau

Hans Mols, onze secretaris,ontving 26 april jl. uit handen van Haarlemmermeers burgemeester Theo Weterings een Koninklijke onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn al decennia durende inzet voor zijn voetbalvereniging. 

Actueel is Hans Mols reeds 50 jaar lid van S.V. Hoofddorp, waarbij hij zich gedurende 30 jaar op talrijke terreinen actief heeft ingezet ten gunste van de vereniging en haar leden. Onmiddellijk na zijn actieve voetballoopbaan bij S.V. Hoofddorp, AZ, FC Amsterdam, Telstar en RCH was hij betrokken bij de begeleiding van de Zondag-selectie. Kort daarna is Hans Mols als uitvoerend kaderlid tot en met heden nadrukkelijk actief geweest voor S.V. Hoofddorp, waar hij in het voorjaar van 1987 toetrad tot het bestuur van de vereniging. Zijn eerste taak was het opzetten en uitvoeren van de portefeuille fondswerving en sponsorzaken. In 1995 werd Hans Mols benoemd tot algemeen secretaris van S.V. Hoofddorp. Tot op de dag van vandaag vervult hij deze taak met verve. Als dagelijks bestuurslid van de club is hij betrokken bij de beleidsontwikkeling van de Hoofddorpse voetbalvereniging. Belangrijke inhoudelijke bijdragen leverde hij (met anderen) bij de ontwikkeling  van de Jeugdopleiding, die inmiddels wordt gezien als het fundament van S.V. Hoofddorp. Belangwekkend is ook zijn inbreng inzake het beleid  ‘S.V. Hoofddorp Omhoog’.

Professionele invulling en enorme inzet vrijwilligerstaken

De wijze van vervulling van de secretarisrol bij S.V. Hoofddorp is uniek te noemen. Naast zijn gedrevenheid, enthousiasme en accuratesse, onderhoudt Mols als secretaris ook de vele contacten met leden, aanstaande leden, kader, professionals, KNVB, plaatselijke overheid en pers. Er is zowel binnen als buiten de vereniging grote waardering voor de enorme inzet, professionaliteit en kwaliteiten van Hans Mols voor zijn vereniging S.V. Hoofddorp.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: