Grote Clubactie 2019

28 augustus 2019

Doe mee en verkoop loten van de Grote Club Actie 2019 en wordt ook een WINNAAR.

Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. We hopen dat jullie net als wij staan te trappelen om weer te beginnen! Wij zijn er klaar voor en wensen jullie een fantastisch en sportief seizoen toe. Maar om dat te kunnen bieden hebben we ook jullie hulp nodig. Doe mee en verkoop loten van de Grote Club Actie 2019 en wordt ook een WINNAAR. Want winnen doe je al bij één verkocht lot. Immers elk verkocht lot levert jou persoonlijk € 0,50 op. Dus vul je zakgeld aan en doe mee als lotenverkoper van S.V. Hoofddorp.

Wanneer gaan we van start?

Op zaterdag 14 september a.s. gaat de Grote Clubactie 2019 van start! Alle jeugdspelers, jongens en meisjes uit de Benjamini’s en JO8 t/m JO13 ontvangen in de week ervoor via hun leider of trainer de verkoopboekjes met instructies. Heb je in die week nog niets ontvangen? Vraag ernaar bij je leider of trainer! De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor jouw vereniging en ook voor jezelf !

Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen ? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat vanaf 14 september a.s.

Hoe doen we allemaal mee?

• Jeugdspelers verkopen loten aan familie, buren, vrienden. Dat kan via het verkoopboekje met éénmalige machtiging én ook via ‘online-verkoop’ op https://clubactie.nl/actie/S.V.Hoofddorp
  • Leden van S.V. Hoofddorp kopen loten van onze jeugdleden.
  • Ouders van onze jeugdleden kopen loten, en stimuleren opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren en verre neven en nichten om loten te kopen van hun kind…NIEUW!! Je kunt aan je ouders vragen of het bedrijf waar zij werken een Superlot wil kopen! Download daarvoor het intekenformulier (zie Link onderaan)
  • Leiders en trainers stimuleren de lotenverkoop, niet alleen op 14 september, maar ook in de weken erna, En zij stimuleren de tijdige afdracht van de verkoopboekjes in de inleverbox op het wedstrijdsecretariaat tot uiterlijk zaterdag 16 november a.s.!

Wat levert het op ?

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000,-. Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht lot € 0,50 van S.V. Hoofddorp. Dat geldt ook voor een verkocht Superlot, maar dat telt dan wel gelijk voor 50 verkochte loten …!!

Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.

Doe mee met de verkoopwedstrijd!

Doe als verkoper meer mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad.

Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl. Daarnaast beloont S.V. Hoofddorp ook de drie beste lotenverkopers met een huldiging en een prijs.

Tot slot….Als je met je hele S.V. Hoofddorp team deelneemt en samen de meeste loten verkoopt van alle S.V. Hoofddorp teams, maak je kans op een teamuitje naar een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal.

Dussssssssssssssss, we doen allemaal mee !

Belangrijke data op een rij;

• Zaterdag 14 september 2019; officiële start lotenverkoop
  • Zaterdag 16 november 2019; Uiterste datum inleveren verkoopformulieren op wedstrijdsecreatriaat
  • Woensdag 11 december 2019; Trekking Grote Clubactie loterij

Overige belangrijke info:

• Extra verkoopboekjes nodig ? Deze zijn op te halen bij het Wedstrijdsecretariaat
  • Extra intekenformulier Superloten nodig? DOWNLOAD HIER!
  • Inleveren verkoopboekjes ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.
  • Bekendmaking beste lotenverkopers; begin december 2019
  • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2019