Grote Clubactie 2017 komt er aan....

28 augustus 2017

Verkoop vanaf 16 september a.s.

De schoolvakanties in onze regio zijn nog niet helemaal geëindigd, maar langzamerhand gaat het voetbalseizoen weer beginnen. Vanaf zaterdag 16 september a.s. is het weer mogelijk om loten te kopen bij onze jeugdleden voor de Grote Clubactie 2017. In de week van 11 t/m 15 september worden de verkoopboekjes uitgereikt aan de teamleiders en -trainers van de JO8 t/m JO13 teams, zodat zij de verkoopboekjes kunnen uitdelen aan hun spelertjes/speelstertjes. Vanaf zaterdag 16 september kunnen zij dan loten gaan verkopen voor €. 3,= /stuk. Voor ieder verkocht lot ontvangt de verkoper €. 0,50. Zo kan je al heel snel een leuk zakcentje verdienen. Afgelopen seizoen verkochten onze jeugdleden met elkaar 1580 loten, een prachtig resultaat, waar we dit jaar overheen willen! Doe dus allemaal mee. In de volgende nieuwsbrief, lees je alles over de actie!