Grote Clubactie 2017 

08 november 2017

0

Nog twee weken te gaan!  De verkoopboekjes met verkochte loten stromen binnen in de speciale inleverbox op het wedstrijdsecretariaat. En er worden ook nog steeds nieuwe verkoopboekjes opgehaald. Dat moet gaan leiden tot mooi resultaten voor de club en voor jezelf. Immers van ieder verkocht lot, ontvang je €. 0,50 zelf. 

Blijf dus je best doen om loten te verkopen en lever je verkoopboekjes met verkochte loten tijdig in op het wedstrijdsecretariaat! Dat vindt je op de 1e etage van ons clubgebouw. Uiterste inleverdatum van de verkoopboekjes is zondag 19 november a.s. Later ingeleverde boekjes kunnen we helaas niet meer verwerken en tellen dan ook niet mee in de verkochte loten! 

On-line verkoop kan ook! 

Je kan ook online loten verkopen. Wil je dat, stuur dan een mailtje naar josvanbakel.svhoofddorp@live.nl met je naam en team waarin je speelt.  

Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat of stuur een mailtje als je aan de online verkoop wil meedoen. 

Wat levert het ook alweer op? 

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van €. 100.000! Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht lot €. 0,50 van S.V. Hoofddorp. Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.  

Belangrijke data op een rij: 

  • zondag 19 november 2017; Uiterste datum inleveren verkoopformulieren 
  • ​woensdag 13 december 2015; Trekking Grote Clubactie loterij 

 

Overige belangrijke info: 

Inleveren verkoopboekjes zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox!. 

  • Bekendmaking beste lotenverkopers; begin december 2017 

  • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2017 

Coördinatoren Grote Clubactie 2017 Johan Dekkers en Jos van Bakel 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: