Prima resultaat Grote Club Actie 2018

24 december 2018

Groot Compliment Allemaal

De Grote Clubactie 2018 zit er weer op!  Alle op tijd,  dat wil zeggen niet later dan 25 november j.l., ingeleverde verkoopformulieren, zijn door ons verwerkt en ingevoerd.

Gebleken is dat ook dit jaar weer  héél véél  jeugdleden uit héél véél van onze pupillenteams  de afgelopen weken hard gewerkt hebben om zoveel mogelijk loten te verkopen. In familiekring, in de straat, in de buurt en  het winkelcentrum, óveral hebben zij hun best gedaan om onze mooie club te steunen door loten te verkopen.  Mede door de stimulans van jullie leiders en trainers én jullie ouders hebben jullie een mooi verkoopresultaat behaald.  Namens het bestuur en alle leden héél véél dank daarvoor aan jullie allemaal!

Verkoopresultaat S.V. Hoofddorp.

In totaal hebben onze jeugdleden 1353 loten verkocht, welke ook via de incasso te innen waren. Het resultaat is hiermee ruim 150 loten meer dan in 2017. S.V. Hoofddorp is bijzonder blij met dit mooie resultaat!

Daarmee hebben jullie S.V. Hoofddorp aan een bijdrage van  ruim €. 3.200,= geholpen!  Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet !!  De beloning voor iedere loten verkoper, in de vorm van €. 0,50 per verkocht  lot zal aan het einde van de maand december aan jullie worden overgemaakt.

Beste individuele verkopers.

Van onze jeugdleden hebben  84 jeugdleden actief deelgenomen om loten te verkopen.  Dat is nagenoeg evenveel als in 2016 en 2017! De “top-3 “van beste individuele lotenverkopers van 2018 zijn;

1. Keano van der Weiden (Jo10-01) met 91 verkochte loten
  2. Abas FAzil Karim ( JO12-01) met 61 verkochte loten
  3. Merleijn Stolk (JO9-05)  met 43 verkochte loten

De individuele lotenverkopers zullen in het nieuwe kalenderjaar benaderd worden voor de ‘huldiging’ bij een thuiswedstrijd van Zondag 1.  Daarnaast ontvangen 23 verkopertjes van onze vereniging, die ren minste 20 loten verkocht hebben een ‘voucher’ met 4 fantastische aanbiedingen, waaronder korting op toegangskaarten  tot  Bobbejaan land en Attractie- en vakantiepark Slagharen. De voucher ligt op naam voor jou klaar en kan je vanaf 12 januari  a.s.  afhalen op het wedstrijdsecretariaat.

Het beste verkopende team.

Dit jaar hebben maar liefst spelers uit 33 teams deelgenomen aan de verkoop van loten. Dat is een verbetering van het record uit 2017! Het ‘team’ dat samen de meeste loten verkocht heeft was de JO10-01 met in totaal 144 loten, waaraan 4 spelers hebben bijgedragen ! Zij voldoen daarmee aan de eis dat minstens de helft van de spelers van het team, loten moeten hebben verkocht. Zij hebben  de toegangskaarten voor het bijwonen van een thuis wedstrijd van het Nederlands Elftal verdiend. In overleg met de teamleiding zal gezocht worden naar een geschikte datum uit de speelkalender van Oranje.

Uitslag van de trekking.

De Grote Club Actie 2018 zit erop. De trekking van de winnende loten heeft inmiddels plaatsgevonden op woensdag  12 december j.l.  De resultaten van de trekking kunt u terugvinden op  http://www.clubactie.nl/lotchecker of naar de uitslag via het nieuwsbericht dat wij zullen plaatsen op onze website www.svhoofddorp.nl. Rest ons niets anders dan alle deelnemende lotenverkopers, -teams, teambegeleiding én de lotenkopers héél  hartelijk te bedanken voor hun deelname en tot volgend jaar bij de Grote Club Actie 2019 !

Ben je benieuwd op welke plaats jij geëindigd bent ? klik dan hier => pdf loten individueel
Wil je de score van jouw team zien? Bekijk die hier => pdf loten teams

Johan Dekkers en Jos van Bakel

coördinatoren Grote Club Actie