Grote Clubactie 2018

23 augustus 2018

Zaterdag 15 september van start. Het nieuwe voetbalseizoen staat weer voor de deur. Wij zijn er klaar voor en wensen iedereen een fantastisch en sportief seizoen toe. Maar om dat te kunnen bieden hebben we ook jouw hulp nodig.

Doe mee en verkoop loten van de Grote Club Actie 2018 en wordt ook een WINNAAR. Want winnen doe je al bij één verkocht lot. Immers elk verkocht lot levert jou persoonlijk € 0,50 op. Dus vul je zakgeld aan en doe mee als lotenverkoper van S.V. Hoofddorp.

Wanneer gaan we van start?

Op zaterdag 15 september a.s. gaat de Grote Clubactie 2018 van start! Alle  jeugdspelers, jongens en meisjes uit de Benjamini’s en JO8 t/m JO13 ontvangen in de week ervoor via hun leider of trainer de verkoopboekjes met instructies. Heb je in die week nog niets ontvangen? Vraag ernaar bij je leider of trainer! De Grote Clubactie is een belangrijke inkomstenbron voor jouw vereniging en ook voor jezelf !

Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen ? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat vanaf 15 september a.s.

Hoe doen we allemaal mee?

• Jeugdspelers verkopen loten aan familie, buren, vrienden. Dat kan via het verkoopboekje met éénmalige machtiging én ook via ‘online-verkoop’ op https://clubactie.nl/actie/SVHoofddorp
  • Leden van S.V. Hoofddorp kopen loten van onze jeugdleden.
  • Ouders van onze jeugdleden kopen loten, en stimuleren opa’s, oma’s, ooms, tantes, buren en verre neven en nichten om loten te kopen van hun kind…
  • Leiders en trainers stimuleren de lotenverkoop, niet alleen op 15 september, maar ook in de weken erna, tot uiterlijk zaterdag 17 november a.s.!

Wat levert het op?

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000! Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht lot €. 0,50 van S.V. Hoofddorp. Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.

Doe mee met de verkoopwedstrijd!

Doe als verkoper meer mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans op deze prijzen. De hoofdprijs is een iPad! Voor meer info ga je naar: www.kids.clubactie.nl. Daarnaast beloont S.V. Hoofddorp ook de drie beste lotenverkopers met een huldiging en een prijs! Tot slot….Als je met je hele S.V. Hoofddorp team deelneemt en samen de meeste loten verkoopt van alle S.V. Hoofddorp teams, maak je kans op een teamuitje naar een thuiswedstrijd van het Nederlands Elftal.

Dus, we doen allemaal mee !

Belangrijke data op een rij;

• zaterdag 15 september 2018; officiële start lotenverkoop
  • zaterdag  17 november 2018; Uiterste datum inleveren verkoopformulieren op wedstrijdsecretariaat
  • woensdag 11 december 2018; Trekking Grote Clubactie loterij

Overige belangrijke info:

Extra verkoopboekjes nodig?
Deze zijn op te halen bij het Wedstrijdsecretariaat

Inleveren verkoopboekjes?
zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.

Bekendmaking beste lotenverkopers
begin december 2018

Bekendmaking beste loten verkopende team
begin december 2018