Fout Sportlink spelregelbewijs hersteld

08 september 2017

onjuiste oproep aan leden

Afgelopen weekend startte het seizoen met de eerste bekerwedstrijden. Wedstrijden waarvoor spelers en speelsters, geboren in het jaar 1998, 1999, en 2000, een spelregelbewijs nodig hebben. Veel spelers en speelsters hebben hun best gedaan dat spelregelbewijs op tijd te halen. Helaas waren de diploma’s van de spelers en speelsters die het spelregelbewijs op 31 augustus of later behaald hebben, door een fout in het systeem nog niet zichtbaar in Sportlink. Deze spelers en speelsters hebben afgelopen weekend ten onrechte via het mDWF de melding gekregen dat ze het spelregelbewijs nog niet behaald hebben.

Ook de brief met de eerste officiële waarschuwing (‘kennisgeving spelregelbewijs overtreding’) is ten onrechte verstuurd. Spelers en speelsters die het spelregelbewijs behaald hebben, krijgen zoals altijd het bewijs hiervan toegestuurd op het door hun gebruikte mailadres. Inmiddels is de fout in het systeem hersteld en is de informatie in Sportlink met betrekking tot het spelregelbewijs up-to-date. Vanzelfsprekend heeft de onterecht geconstateerde overtreding geen gevolgen voor de betreffende spelers en speelsters. Vragen of opmerkingen? Stuur een mailtje aan spelregelbewijs@KNVB.nl