Footgolfer Jim Kuipers Kampioen europese tour

20 december 2016

Jim komt weinig aan voetballen toe

FOOTGOLFER JIM KUIPERS KAMPIOEN EUROPESE TOUR

Jim Kuipers is al vele jaren lid van onze S.V. Hoofddorp, maar hij komt de laatste tijd erg weinig aan voetballen op “het grote veld” toe. Jim beoefent namelijk ook nog een andere sport, Footgolf, en in deze voor hem geliefde sport heeft hij een ijzersterk jaar weten te bekronen met de titel op de Europese Tour. Tijdens de afsluitende wedstrijd in het Marokkaanse Marrakesh wist Jim zijn enige overgebleven Franse concurrent in het eindklassement achter zich te laten. In totaal won Kuipers liefst vijf van de in totaal zestien toernooien overal in Europa. Op het afsluitende toernooi bleef zege nummer zes net uit. Naast het individuele klassement won Jim met het Nederlands team ook het landenklassement. In totaal deden er rond de 850 spelers uit ruim 30 verschillende landen mee in de wedstrijdcircuit. Een bewijs dat deze tak van sport steeds populairder wordt.

Jim, namens allen van S.V. Hoofddorp van harte gefeliciteerd !