Ruimte voor extern talent bij S.V. Hoofddorp

20 januari 2020

0

Wil jij je aansluiten bij de mooiste club van Hoofddorp?

Jaarlijks melden veel spelers zich aan om bij S.V. Hoofddorp te mogen voetballen. Talentvolle spelers van buiten de club kunnen in aanmerking komen voor een plaats in een van de selectieteams. Geïnteresseerde spelers kunnen zich via onze site aanmelden.

Een eerste screening zal plaatsvinden op basis van de inschrijfformulieren. Spelers worden vervolgens al of niet uitgenodigd voor een selectiewedstrijd/-training, waarna evaluatie volgt en de speler te horen krijgt of hij in aanmerking komt voor een stage.

Een stage betekent dat de speler mee gaat trainen voor een bepaalde periode met het team waarvoor hij in aanmerking zou kunnen komen. Tijdens de stage wordt de speler beoordeeld door de betreffende trainer en leden van de Technische Jeugd Commissie. Na de stage krijgt de speler te horen of hij in aanmerking komt voor het betreffende selectieteam. Voor alle duidelijkheid: dat is dan het hoogste selectieteam in die leeftijdscategorie en de speler moet direct bij de beste zes van dat team behoren. De geselecteerde speler sluit dan in juni aan bij zijn nieuwe team als voorbereiding op het nieuwe seizoen (2020-2021).

Ben je geïnteresseerd om te spelen in een selectieteam van S.V. Hoofddorp, meld je dan hier aan.

PS. Bij S.V. Hoofddorp geldt de regel dat interne doorstroming voor gaat op externe instroming bij gelijke geschiktheid.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: