Oud ETOers en Hoofddorp Boys voetballers blazen oude verhalen nieuw leven in!

30 september 2019

reünie van oudgedienden

Op zondag 13 oktober a.s., ca 5 jaar na de laatste reünie, zullen de ETOers van 1963-69 en de eerste lichting SVHers van 1970-71 elkaar weer ontmoeten op Sportpark De IJvelden te Hoofddorp.
In 2014 beleefden ongeveer 40 oud voetballers met hun partners, een geweldige dag, waarop afgesproken werd deze over 5 jaar proberen te herhalen.
Dat het belangrijk is tradities in ere te houden staat buiten kijf en daaraan periodes verbinden, een must!
In de afgelopen jaren moesten de ETOers afscheid nemen van Sjors Sodenkamp, Piet van den Kommer, Jan Ramkema, Sijf Oldenburg en kortgeleden Floor van Goethem.
De hechte groep werd zodoende weer kleiner en uitstel was geen optie.
Bij de oud SVH spelers, die gemiddeld natuurlijk wel wat jonger zijn, is het verloop gelukkig een stuk kleiner.
Het spreekt vanzelf dat de reünisten, ook de vrouwen van de overleden spelers worden uitgenodigd, elkaar weer het nodige te vertellen hebben.
Het zal dan zeker gaan over de eigen voetbal periode, maar ook over de locaties, feestjes, successen en oude helden van het Hoofddorpse voetbal verleden.

Bij de ETO ouderen zullen de namen van Dennis Dekker, Henk Roodzand, trainers Henk Wenderhold en van Oostvoorne, Huib en Sjors en oud voorzitter Henk Pleij en meer, vanzelfsprekend langs komen.
De Hoofddorp Boys coryfeeën zullen zich zeker de broers Rinus en Cees van Kalmthout,  Mees en Toon van den Peet en Goof Stolwijk herinneren, maar ook de kortgeleden overleden Siem Lamers niet vergeten zijn. Zij zullen ook veelvuldig in de gesprekken genoemd worden.
De reünisten worden rond 13.00 uur op het sportpark De IJvelden, het thuishonk van de huidige 1e klasser, ontvangen door het SVH bestuur.
Een belangrijk deel van de middag zal het bekijken van de Haarlemmermeerse derby:  SVH tegen DSOV uit Vijfhuizen, zijn.
Rond 17.00 uur is het de bedoeling dat het gezelschap zich zal verplaatsen naar een plaatselijk restaurant, waar hen een sfeervol en smakelijk ('walking') diner wacht.
Het beloofd weer een zinvolle, emotionele dus mooie te worden, die ook voor oud voetbalvolgers , supporters en andere belangstellenden wordt aanbevolen.