Erelidmaatschap bij afscheid Sam Ercan

08 mei 2017

Ruim 10 jaar actief voor S.V. Hoofddorp

Tijdens de Algemene Voorjaars Ledenvergadering van S.V. Hoofddorp maandag jl., is door de aanwezige leden op waardige wijze afscheid genomen van secretaris Hans Mols en jeugdvoorzitter Sam Ercan. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst bij de club. Voor zowel Hans als Sam is inmiddels binnen de club adequate opvolging gevonden.

Ruim 10 jaar was Sam actief binnen S.V. Hoofddorp. Hij startte zijn vrijwilligerswerk als wedstrijdsecretaris en trad later als jeugdvoorzitter/vicevoorzitter toe tot het hoofdbestuur. Verder was hij actief als speler, mede-organisator van jeugdtoernooien, EHBO-er op het complex, lid van de Gedragscodecommissie en succesvol werver van vrijwilligers. Voor zijn grote verdiensten voor de club ontving Sam Ercan uit handen van voorzitter Rogier Uivel het erelidmaatschap; de hoogste onderscheiding van onze vereniging.

Zowel Hans Mols als Sam Ercan kregen bij het afscheid van de aanwezige leden een staande ovatie. De functie van Hans is inmiddels overgenomen door John Haakman, die al als scheidsrechter en wedstrijdsecretaris voor de club actief was. Serge de Reus volgt Sam op; Serge was eerder wedstrijdsecretaris voor onze club.