Engelse jeugdteams te gast bij JO10, JO11 en JO12

30 mei 2018

0

Prachtig herinneringscadeau voor S.V. Hoofddorp

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver, de vriendschappelijke wedstrijd van onze Jo 10, 11  en 12 tegen de Leopards, Stingrays en Piranhas van FC Costello uit Engeland.

Na bijna een jaar heen en weer mailen en Appen tussen mijzelf en Richard Hewitt kwamen er om 17.40 uur 2 grote bussen het terrein op rijden met daarin 35 enthousiaste voetballertjes en nog 70 ouders en broertjes/zusjes. De boys hadden er zin in ook al hadden ze de hele dag al op Duinrell rond gelopen. Rond 18 uur klonken de fluit signalen en gingen 70 kids hun ding doen en hoe. De Engelse boys gingen hard van start zoals we van ze gewend zijn maar na 15 minuten hadden de  JO10 en JO11 het al wat makkelijker. De JO12 heeft wel hard moeten vechten. De uitslagen waren uiteindelijk: de JO10-1 won met 6-0, de JO11-1 met 13-2 en de JO12-1 verloor helaas met 1-6.

Na de wedstrijd stonden er voor 170 personen frites met kroketten en frikandellen klaar. Als dank dat FC Costello bij SV Hoofddorp mocht komen spelen namen de 3 coaches als aandenken een mooi ingelijst shirt aangeboden om in de kantine op te hangen. Nadat wij  als aandenken vaantjes voor de club en trainers en certificaten met voetbal keycords aan hun hoofdcoach gegeven hadden kon er nog een heerlijk koud biertje gedronken worden.

Dank aan alle moeders die het eten rond hebben gebracht, vaders die alles klaar gezet hebben, het bar personeel. Steph, Emiel en Wouter dat ze met hun kids wilden spelen en vooral aan Marjolein, Hazel en mijn eigen Ruud voor het bakken en klaarzetten van de 170 personen aan eten. Deze avond is voor herhaling vatbaar.....

Annemarie Rijkenberg

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: