Einde van Grote Club Actie 2019

23 december 2019

Fantastisch resulaat

De Grote Clubactie 2019 zit er op!  Alle formulieren welke tijdig zijn ingeleverd, dat wil zeggen niet later dan 24 november j.l.,zijn door ons verwerkt en ingevoerd.

Gebleken is dat ook dit jaar weer  héél véél  jeugdleden uit héél véél van onze pupillenteams  de afgelopen maanden hard gewerkt hebben om zoveel mogelijk loten te verkopen. In familiekring, in de straat, in de buurt en  het winkelcentrum, óveral hebben zij hun best gedaan om onze mooie club te steunen door loten te verkopen.  Mede door de stimulans van jullie leiders en trainers én jullie ouders hebben jullie een mooi verkoopresultaat behaald.  Namens het bestuur en alle leden héél véél dank daarvoor aan jullie allemaal!!

Verkoopresultaat S.V. Hoofddorp.

In totaal hebben onze jeugdleden 1761  loten verkocht, welke ook via de incasso te innen waren. Het resultaat is hiermee ruim 400 loten meer dan in 2018! S.V. Hoofddorp is bijzonder blij met dit mooie resultaat!
Daarmee hebben jullie S.V. Hoofddorp aan een bijdrage van  ruim €. 4.100,= geholpen!  Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet !!  De beloning voor iedere loten verkoper, in de vorm van €. 0,50 per verkocht  lot zal aan het einde van de maand december aan jullie worden overgemaakt.

Beste individuele verkopers.

Van onze jeugdleden hebben  102 jeugdleden actief deelgenomen om loten te verkopen.  Dat is 18 meer als in 2018! De “top-3 “van beste individuele lotenverkopers van 2019 zijn;

1. Tygo Bohme  (JO11-1) met 79 verkochte loten
  2. Quentin Schaap ( JO13-3) met 70 verkochte loten
  3. Renzo van der Weijden (JO13-3)  met 61 verkochte loten

De individuele lotenverkopers zullen in het nieuwe kalenderjaar benaderd worden voor de ‘huldiging’ bij een thuiswedstrijd van Zondag 1.

Daarnaast ontvangen 29 verkopertjes van onze vereniging, die ten minste 20 loten verkocht hebben een ‘voucher’ met 4 fantastische aanbiedingen, waaronder korting op toegangskaarten  tot  Bobbejaan land en Attractie- en vakantiepark Slagharen. De voucher ligt op naam voor jou klaar en kan je vanaf 10 januari  a.s.  afhalen op het wedstrijdsecretariaat.

Ben je benieuwd op welke plaats jij geëindigd bent ? klik dan  hier

Het beste verkopende team.

Dit jaar hebben maar liefst spelers uit 38 teams deelgenomen aan de verkoop van loten. Ook dat is een verbetering van het record uit 2018!
Het ‘team’ dat samen de meeste loten verkocht heeft was de JO11-1 met in totaal 245 loten, waaraan 6 spelers hebben bijgedragen !

Zij voldoen daarmee aan de eis dat minstens de helft van de spelers van het team, loten moeten hebben verkocht. Zij hebben  de toegangskaarten voor het bijwonen van een thuis wedstrijd van het Nederlands Elftal verdiend. In overleg met de teamleiding zal gezocht worden naar een geschikte datum uit de speelkalender van Oranje.

Ben je benieuwd hoe jouw team gescoord heeft ? klik dan hier

Uitslag van de trekking.

De trekking van de winnende loten heeft inmiddels plaatsgevonden op woensdag  11 december j.l.  De resultaten van de trekking kunt u terugvinden op  http://www.clubactie.nl/lotchecker

Rest ons niets anders dan alle deelnemende lotenverkopers, -teams, teambegeleiding én de lotenkopers héél  hartelijk te bedanken voor hun deelname en tot volgend jaar bij de Grote Club Actie 2020 !

Namens de coördinatoren Grote Club Actie.

Johan Dekkers en Jos van Bakel