Eerste editie Hoofddorp Cup gewonnen door S.V. HOOFDDORP

23 april 2019

We mogen weer zeer trots zijn op onze jongens en meisjes die er voor hebben gezorgd dat S.V. Hoofddorp de eerste editie van Hoofddorp Cup heeft mogen winnen.

De organisatie was erg goed, het was zeer gezellig op alle drie de sportcomplexen en het weer zorgde voor een zomerse aangelegenheid. Alle ingrediënten waren dus aanwezig voor het creëren van een leuke traditie. Op verschillende velden werd er keihard gestreden om de eerste editie van de felbegeerde Hoofddorp Cup. Jongens en Meisjes in de categoriën van O8 tot en met O15 gingen er helemaal voor.. Je zag dat er een gezonde rivaliteit was tussen de verenigingen, maar ook tussen teams (van dezelfde verenigingen) onderling.

Voor het eerst dit jaar vindt er bij de 3 fantastische verenigingen uit Hoofddorp een gezamenlijk toernooi plaats, namelijk de Hoofddorp Cup 2019! Vanaf de JO8 t/m de O15 jeugd moest er onderling gestreden worden met maar een doel..... het winnen van de eerste editie van de Hoofddorp Cup 2019, de daarbij behorende wisselbeker maar vooral de eer om 1 jaar lang de “beste” club van Hoofddorp te mogen zijn.

En tadaaa... Met trots mag ik jullie mededelen dat uit de puntentelling is gebleken dat S.V. Hoofddorp zich een jaar  jaarlang KAMPIOEN mag noemen. We willen alle deelnemers van harte bedanken voor hun uitzonderlijke inzet.

Daarnaast willen we de toernooicommissies van alle drie de verenigingen van harte bedanken voor het mogelijk maken van het begin van een zeer leuke traditie.