Dringende oproep betalen contributie

08 september 2015

Bij het aangaan van een lidmaatschap bij een vereniging hoort ook de WETTELIJKE VERPLICHTING tot het betalen van contributie. Van de contributies worden de kosten voor u als spelers en UW medespelers betaald. Begin augustus en begin september zijn de twee termijnen van de contributies bij u geïncasseerd. Echter, bij veel te groot aantal leden zijn er termijnen niet door de bank verwerkt om allerlei uiteenlopende redenen. Geblokkeerde rekeningnummers, onvoldoende saldo e.d. Mijn verzoek aan alle leden die nog niet betaald hebben, is om dat alsnog zo snel mogelijk te doen. Dat geldt ook voor het beperkt aantal leden die geen incasso-machtiging hebben afgegeven. Na het komende weekend worden de leden en/of de ouders van de leden bij een achterstand aangesproken.  En dan nog niet snel betalen betekent NIET MEER SPELEN. U dupeert daarbij ook uw team. Laat het niet zover komen.

Vriendelijke groeten.

Joost Rijlaarsdam