De vrijwilligerspluim

21 maart 2017

De vrijwilligerspluim Maart 2017 is voor...

Unaniem heeft het bestuur van S.V. Hoofddorp besloten de Vrijwilligerspluim maart 2017 toe te kennen aan Rob Beij.

Als vroegere keeper bij o.a. Excelsior en topamateurclubs, miste hij het verenigingsleven en wilde graag wat voor de club betekenen. Zijn hart ligt bij het 'keepersvak' en werd bereid gevonden om de breedtesport keepers training te geven en dat doet hij met heel veel passie en enthousiasme op de maandagavond! Daarom is de Vrijwilligerspluim voor jou Rob, van harte gefeliciteerd! Binnenkort ontvang je uit handen van één van de bestuursleden de bijbehorende dinerbon ter waarde van € 50,--.

Gedurende het voetbalseizoen ontvangt elke door het bestuur benoemde ontvanger van de Vrijwilligerspluim een dinercheque voor twee personen, die geheel vrij te besteden is. Alleen de drankjes betaal je zelf. Deze cheque wordt elke maand gedurende het gehele seizoen ter beschikking gesteld door Trattoria Buoni Amici aan de Concourslaan 3 in Hoofddorp.