Coronaproof Grote Cubactie 2020 is gestart

28 september 2020

LOTEN VERKOOP VOLLE GANG

Zaterdag 19 september j.l. is de verkoop van Grote Clubactie loten gestart. Omdat het nu voor alle deelnemende jeugdleden ook mogelijk is om ‘on-line’ loten te verkopen, kunnen wij als coördinatoren in de Grote Clubactie monitor zien dat jullie heel enthousiast gestart zijn. We hebben zelfs al een ‘on-line’ Superlot verkocht !

Ook traditionele verkoop met éénmalige machtiging via het verkoopboekje is nog steeds mogelijk. Vergeet echter niet jouw verkoopboekjes te bewaren en op tijd in te leveren.

SUPERLOTEN

Superloten zijn ook leuk om als seniorenteam met elkaar aan te schaffen. Je koopt dan 50 loten voor een bedrag van €. 150,= met je hele team, het geen neerkomt op een tientje de man/vrouw. Je maakt kans op mooie prijzen. Steun S.V. Hoofddorp en schaf met je team een Superlot aan, door hier te klikken en je gegevens in te vullen. Schaf je het Superlot aan via een Jeugdlid, vergeet dan ook niet zijn/haar naam te vermelden! Vergeet niet de lotnummers te verdelen onder je meebetalende teamgenoten!

OVERIGE BELANGRIJKE INFO:

• Inleveren verkoopboekjes met éénmalige machtigingen ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox !.Inleveren uiterlijk 15 november 2020. Je kunt dus de komende weken nog héél veel mensen blij maken met de aankoop van loten
  • Heb je minstens 20 loten verkocht ? Dan ontvang je als dank een voucher met leuke voordeel aanbiedingen.
  • Bekendmaking beste lotenverkopers;  begin december 2020
  • Bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2020

VRAGEN /

Neem voor antwoorden contact op met ons!

Coördinatoren Grote Clubactie 2020 Johan Dekkers en Jos van Bakel (06-53727923 / josvanbakel.svhoofddorp@live.nl