Contributie verhoging seizoen 2018-2019

19 juni 2018

Besluit tijdens ledenvergadering 4 juni

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van maandag 4 juni 2018 heeft het bestuur een voorstel voor de begroting gepresenteerd voor het seizoen 2018-2019. De begroting liet een stijging van kosten zien, waardoor het bestuur genoodzaakt was ook een voorstel in te dienen voor een contributieverhoging. Beide voorstellen zijn door de vergadering vastgesteld voor akkoord. Dat betekent dat met ingang van het nieuwe seizoen de contributies van alle spelende leden met € 5,00 worden verhoogd. Daarnaast is een toeslag ingevoerd van € 45,00 voor alle jeugdselectiespelers vanaf 13 jaar. Een volledig overzicht van de contributiebedragen is terug te vinden op onze website. Mocht u de begroting na willen lezen, dan kunt u deze ophalen in de bestuurskamer van ons clubgebouw.