Nog twee stagiairs vanuit S.V. Hoofddorp naar BVO's

14 januari 2019

0

Skye Hantel en Noah Meijer

Een nieuwe stage bij Ajax voor Skye Hantel

Keeper O9-1 mag ook dit seizoen zijn kunsten vertonen in Amsterdam

Vorig seizoen was er vanuit Ajax al interesse voor Skye Hantel, keeper van onze O9-1. Na een flinke stageperiode kreeg hij de boodschap dat ze hem zeker zouden blijven volgen, omdat hij een goede indruk achter heeft gelaten. Dat Ajax woord heeft gehouden, bleek wel. Deze week ontving Skye bericht dat hij ook dit seizoen weer een periode stage mag komen lopen bij de Amsterdammers. 

S.V. Hoofddorp is er enorm trots op dat Skye deze uitnodiging heeft gehad. We feliciteren hem dan ook van harte en wensen hem ontzettend veel plezier en succes op De Toekomst

Noah Meijer ook op stage bij AZ

Na Ajax ook een stage bij AZ voor O11-1 speler

Voor de jaarwisseling konden wij al berichten dat Noah Meijer, speler uit onze O11-1, een stage aangeboden heeft gekregen bij Ajax. Niet veel later ontving hij ook een uitnodiging van AZ. Noah zal mee gaan draaien in de AZ Voetbalschool en daar zijn kwaliteiten gaan laten zien. Aan het einde van dit traject zal er uitsluitsel komen richting het nieuwe seizoen. Gelukkig hoeft Noah niet nu al te kiezen en zijn beide stages te combineren. 

Van harte gefeliciteerd Noah met ook deze uitnodiging. S.V. Hoofddorp is ontzettend trots dat je ook bij AZ bent opgevallen. Goed gedaan man!

 

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: