Breedtesporttrainers in het zonnetje

31 januari 2018

Grote waardering voor trainers en leiders jeugd. S.V. Hoofddorp heeft veel waardering voor alle trainers en leiders die zich inzetten voor onze jeugd. Een vereniging staat voor er met zijn allen de schouders onder zetten. En dat doen zij met veel energie en inzet!

Ca. 15 van onze trainers volgen dit seizoen weer onze train-de-trainer cursus voor pupillentrainers. De cursus blijkt wederom in een behoefte te voorzien en is een groot succes. Drie andere breedtesport trainers volgen een cursus bij de KNVB, één volgt de pupillentrainer cursus en twee deelnemers de cursus voor juniorentrainer. Dit alles met als doel om nog beter training te kunnen geven aan onze jeugdleden.

Wat misschien nog niet iedereen weet is dat zich inmiddels ook een gecommitteerde en enthousiaste groep breedtesport keeperstrainers heeft geformeerd, waardoor al onze JO 10 t/m JO 19 breedtesport keepers wekelijks een speciale keeperstraining kunnen volgen met andere keepers van hun eigen leeftijd. Deze keeperstrainers zijn Rob Beij, Michel van Bokhoven (JO 14 t/m JO 19) en Maurice Wiersma (JO 10 t/m JO 13), ondersteund door hulp van onze eigen JO 19 keepers.

Rob Beij is een zeer ervaren keeperstrainer. En recent hebben Michel van Bokhoven en Maurice Wiersma (zie foto) de ambitie geuit om de KNVB-keeperstrainers cursus te gaan volgen. Daarmee hebben ze zich tevens gecommitteerd om nog tenminste 3 seizoenen aan te blijven als keeperstrainer. Voor het jeugdbestuur een reden voor grote tevredenheid en blijdschap, dat we ook de komende jaren keeperstraining aan onze jeugdkeepers kunnen blijven bieden. Top heren!