JO8-8 blij met sponsor Den Boer Transport

12 november 2018

Compleet tenue aangeboden door sponsor.

Dit team, bestaand uit vier meiden en vier jongens, spelen elke zaterdag hun wedstrijden met veel plezier in de 4e klasse. Deze voetballertjes doen dit in een prachtig tenue aangeboden door onze sponsor Jan den Boer, van Den Boer Transport (http://www.denboerbts.nl/). Den Boer Transport, effectief, efficiënt, gastvrij en betrouwbaar, iets wat de JO8-8 ook elke week op het veld tracht na te streven. De JO8- 8, altijd op tijd voor hun wedstrijden, een team dat nooit hun tegenstander in de kou laat staan en altijd gastvrij is wanneer andere JO8 teams uit de regio een wedstrijd op het complex van S.V. Hoofddorp komen spelen. Jan den Boer, namens Eli, Amin, Floor, Feline, Oliver, Callum, Isis en Amelia, staf en ouders, bedankt voor het vertrouwen in dit team en dat wij in jouw sponsorkleding onze kunsten mogen vertonen.