KNVB Assist Trainers voor compleet technisch kader

13 februari 2018

KNVB Assist Trainers biedt nu nog meer kennis en mogelijkheden. De online omgeving is vernieuwd en uitgebreid met nieuwe onderdelen die handig zijn voor alle verenigingsleden die zich binnen de club met technisch beleid bezighouden.

Begin september werd KNVB Assist Trainers gelanceerd. Veel amateurtrainers maken inmiddels gebruik van dit platform. Met name 'Rinus, de online assistent-trainer' is een prominent en succesvol onderdeel. Deze online tool geeft - beginnende - trainers gratis toegang tot honderden toegankelijke oefenvormen en kant-en-klare trainingsschema’s. De nieuwe onderdelen binnen KNVB Assist Trainers biedt nu ook gerichte informatie voor leden die andere functies binnen het technisch kader van amateurverenigingen bekleden. Naast het trainersplatform ‘Rinus’ vind je op KNVB Assist Trainers voortaan ook informatie over:Lees clubontwikkeling, trainersinformatie, pupillenvoetbal, Jeugdplan Nederland en opleidingen.

Lees meer op de website van de KNVB.