Algemene Voorjaars Ledenvergadering 2020

22 mei 2020

Onder voorbehoud op maandag 6 juli 2020 om 20:00 uur

Traditioneel vindt de Algemene Voorjaars Ledenvergadering plaats op de eerste maandagavond in de maand Mei. Door alle Corona maatregelen was dit echter dit jaar niet mogelijk.

Als bestuur stonden we daardoor voor de keuze om de vergadering met een maximale termijn van 4 maanden uit te stellen, of om de vergadering digitaal te organiseren.

Uitstellen van de vergadering had daarbij onze grote voorkeur. Omdat er echter belangrijke zaken op de agenda staan, zoals bestuurswisselingen en besluiten over het volgend seizoen, willen we niet wachten tot augustus of zelfs september.

Op basis van de huidige inzichten van de Overheid en het RIVM kunnen waarschijnlijk vanaf 1 juli a.s. weer bijeenkomsten worden georganiseerd tot 100 personen.

Het Bestuur heeft daarom besloten om, onder voorbehoud van de daadwerkelijke verdere versoepeling van de Corona maatregelen, de Algemene Ledenvergadering te organiseren op maandag 6 juli 2020 om 20:00 uur in de kantine van ons sportcomplex.

De vergaderstukken kunnen twee weken voorafgaand aan de vergadering worden opgevraagd bij het bestuur via het e-mailadres: bestuur@svhoofddorp.nl