Ajax verzorgt Demo-training S.V. Hoofddorp

16 januari 2017

0

Kom ook kijken op 26 januari 2017!

In het kader van de samenwerkingsrelatie die S.V. Hoofddorp heeft met Ajax, wordt er op 26 januari een demonstratietraining verzorgd door trainers van de Ajax Academy op het complex van S.V. Hoofddorp.

 

Maak kennis met Ajax trainingsmethode

Op deze manier kunnen we onze eigen trainers, spelers en ouders laten kennismaken met de manier waarop Ajax voetbaltalent ontwikkelt. De training richt zich specifiek op de ontwikkeling van spelers in de onderbouw in de leeftijdscategorie van de O8 tot de O10 voor zowel selectie teams als de breedtesport. Andere belangstellenden zijn natuurlijk ook meer dan welkom. We rekenen op een grote opkomst in het kader van dit speciale evenement.

 

26 januari – aanvang 18.00 uur

Aanvang van de demonstratie training is 18:00 uur en zal plaatsvinden op het hoofdveld. Aansluitend is er om 19:00 uur een informatiebijeenkomst voor alle belangstellende ouders in de kantine van S.V. Hoofddorp. In deze sessie zal Corné Groenendijk, verantwoordelijk voor de Ajax Academy, vanuit het gezichtspunt van Ajax laten zien waarom het belangrijk is om met S.V. Hoofddorp samen te werken. Het belooft een leuke en informatieve sessie te worden. Komt allen.

 

Evaluatiesessie

Tegelijkertijd vindt er voor de trainers van S.V. Hoofddorp een evaluatiesessie plaats in de kleedkamer, waarin onze trainers op specifieke, door hen zelf aangedragen onderwerpen, technisch worden bijgeschoold. Een mooi voorbeeld van kennisuitwisseling met als doel om onze eigen jeugdopleiding verder te ontwikkelen.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: