Actie Sportverenigingen HLMR - HoofddorpPas | Advertorial

04 mei 2020

De ondernemers en sportclubs in Haarlemmermeer kunnen in deze moeilijke tijd uw en onze steun hard gebruiken en daarom willen wij, samen met u, een steentje bijdragen.

De HoofddorpPas heeft altijd #Supportyourlocals als basis gedachte gehad om hardwerkende ondernemers en bewoners van Haarlemmermeer dichter bij elkaar te brengen. De coronacrisis hakt er ook flink in bij sportverenigingen die hun kantine inkomsten volledig hebben zien wegvallen en daarom willen wij als HoofddorpPas iets doen. Schaf nu de HoofddorpPas aan (www.hoofddorppas.nl/aanmelden) voor slechts €10,- en wij doneren het volledige bedrag aan de sportvereniging of voedselbank van uw keuze en geniet van korting bij de deelnemende lokale ondernemers, nu of later in het jaar. Uw inschrijving stopt automatisch aan het eind van het jaar. Geen verplichting. Kom nu in actie en schaf de HoofddorpPas aan, shop voordelig lokaal en steun uw club of de voedselbank!

OPMERKING: Geef bij uw aanmelding aan, naar welke club of voedselbank wij uw bijdrage moeten overmaken. Dat kan door dit te vermelden bij “Opmerkingen”