Aanleg veld 2 vordert gestaag

09 april 2018

Woensdag 11 april klaar …

De aanleg van veld 2 vordert gestaag. De ‘gesteende’ basis ligt er strak en vlak bij. De rollen voor de ondergrond onder de definitieve kunstgrasmat liggen klaar, evenals de rollen voor de kunstgrasmat zelf. De eerste banen kunstgras zijn al gelegd en de nieuwsgierigheid van iedereen naar het nieuwste procedé voetbalveld groeit!

GreenFields is dinsdag 3 april gestart bij S.V. Hoofddorp met de aanleg op veld 2 van het eerste Non - Fill voetbalveld in Nederland, dus geen gebruik van infill materialen. Een bijkomend voordeel is dat het product eenvoudiger te recyclen is. Deze ‘’groene’’ oplossing staat garant voor optimale sporttechnische performance, speelcomfort en veiligheid voor spelers en milieu. Onze vereniging hecht altijd grote waarde aan de kwaliteit, veiligheid en voetbalplezier op onze accommodatie. Met dit volgens een geheel nieuw procedé vervaardigd kunstgrasveld, zijn we ervan overtuigd die belangrijke voorwaarden opnieuw gedurende heel veel jaren aan onze leden en gasten te kunnen bieden. Aanstaande woensdag wordt het veld 2 opgeleverd aan het bestuur van S.V. Hoofddorp. Ook de pers zal daarbij aanwezig zijn. Wij houden onze leden op de hoogte!