JO13-2 wint zeer geslaagd Vitamine ‘N’ Toernooi

29 november 2016

Het onderlinge ‘November’ Toernooi voor onze JO12/13 en MO15 is zeer geslaagd en heeft een mooie winnaar opgeleverd: onze JO13-2. In de finale was het gemixte selectieteam van onder twaalf- en dertienjarige een à twee maatje(s) te groot voor onze JO12-2 en JO13-4. Deze twee teams deden zichzelf te kort en lieten het onder andere in de penaltyserie liggen. Maar ook in de onderlinge wedstrijd tegen de latere toernooiwinnaar kwam in de veldscore tot uiting dat onze JO13-2 de terechte winnaar van Vitamine ‘N’ Toernooi is geworden. Gefeliciteerd JO13-2 en de trotse coach Frank Havenaar. Ook een felicitatie naar onze JO13-4, die tweede werd en onze JO12-2 voor de derde plaats.

Team Kuipers

Het Vitamine ‘N’ Toernooi werd mede een sportief succes door de fantastisch optreden van diverse arbitraire trio’s. Tijdens de poulewedstijden werd gefloten en gevlagd door spelers uit Team LEBO. In finale was het de beurt aan zeer jeugdige, maar beslist talentvolle scheidsen. De drie arbitertjes: Eric, Stefano en Aron-Levi deden het – ondanks de kou – fanatisch. Zij vergeleken zichzelf al het nieuwe ‘team Kuipers’. Enig opportunisme kan geen kwaad. Prima gefloten en gevlagd mannen, bedankt!

Allemaal winnaars

Het is Vitamine ‘N’ Toernooi is al met al zeer goed verlopen en voor herhaling vatbaar. De weersgoden werkten mee. Er waren voldoende enthousiaste vrijwilligers, die hielpen om er voor onze jonge meiden en jongens een prachtige voetbalbelevenis van te maken. Dat is prima gelukt. Natuurlijk kan er maar één team de winnaar zijn, in dit geval onze JO13-2. Maar eigenlijk zijn alle deelnemers – en zeker ook onze MO15 – aan het Vitamine ‘N’ Toernooi winnaars. Want deelnemen aan onderlinge clubtoernooien telt mee in het Hoofddorpse. Daar mag je best trots op zijn.