6 spelers van de JO 15-5 ballenjongen bij Ajax - PEC Zwolle

01 april 2019

0

Op woensdag 13 maart mochten een aantal spelers van het SV Hoofddorp team JO15-5 als ballenjongen (Bryan, Rayan, Sylvan, Saba, Alex en Demyan) een belangrijke rol spelen bij de wedstrijd van AJAX tegen PEC Zwolle. Deze wedstrijd die eigenlijk eerder had moeten plaatsvinden was tot onvrede van PEC Zwolle verplaatst naar deze doordeweekse woensdag. Met drie auto's en 8 jongens (Aram en Daniël als toeschouwers) was het team vol van spanning vertrokken richting de Johan Cruijf Arena. Ter plaatse kregen ze een mooi tenue aan van Ajax. Er was ergens nog de hoop dat ze die misschien mochten houden hetgeen uiteraard niet het geval was.

Bij de start van de wedstrijd zaten de jongens verspreid opgesteld langs het veld. Het eerste doelpunt was voor Ajax, Dusan Tadic maakte de goal na een voorzet van Zakaria Labyad. We gingen de rust in met 1-0 voor Ajax. In de 2e helft scoorde Pec Zwolle de 1-1 van Crooy maakt in de 79e minuut gelijk. Lange tijd leek het alsof Ajax de wedstrijd gelijk zou spelen, maar gelukkig was invaller Noa Lang (die zijn eredivisie debuut maakte voor het 1e van Ajax) erg belangrijk met een voorzet op Daley Blind die vlak voor tijd de verlossende 2-1 maakte.

  

Als afsluiter zijn we met zijn alleen bij de Mac Donalds in Hoofddorp nog een verantwoorde maaltijd wezen halen. Het was een geweldige avond. 

De ballen jongens van AJAX - PEC zijn door hun opgedane ervaring tot hun grote vreugde nu ook verkozen tot ballenjongen bij de wedstrijd van Nederland - Duitsland op zondag 24 maart, waarbij ook 7 S.V. Hoofddorp meiden van de partij zullen zijn. Ze hebben er bijzonder veel zin in.

Ontvang het laatste nieuws als eerst, meld je aan voor de S.V. Hoofddorp Nieuwsbrief: