Waardig afscheid Hans Mols tijdens Algemene Voorjaars Ledenvergadering

08 mei 2017

Benoeming tot lid van verdienste KNVB.

Tijdens de Algemene Voorjaars Ledenvergadering van S.V. Hoofddorp maandag jl., is door de aanwezige leden op waardige wijze afscheid genomen van secretaris Hans Mols en jeugdvoorzitter Sam Ercan. Beiden hebben een indrukwekkende staat van dienst bij de club. Voor zowel Hans als Sam is inmiddels binnen de club adequate opvolging gevonden.

Hans Mols: 30 jaar zeer actief voor S.V. Hoofddorp

Precies dertig jaar is Hans Mols actief geweest voor zijn voetbalclub; eerst als sponsorwerver, later als secretaris van de vereniging. In deze laatste functie was hij de onmisbare spil in de contacten met spelers, trainers, voetbalverenigingen, KNVB en Gemeente. Tijdens het afscheid ontving Hans Mols uit handen van KNVB-ambassadeur Floris Thoolen de speld en het bijbehorende certificaat als lid van verdienste van de KNVB. Al eerder kreeg Hans Mols voor zijn verdiensten het erelidmaatschap van onze vereniging; in 2016 werd Hans voor zijn uitgevoerde taken eveneens onderscheiden en benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hans blijft op de achtergrond betrokken bij S.V. Hoofddorp.

Zowel Hans Mols als Sam Ercan kregen bij het afscheid van de aanwezige leden een staande ovatie. De functie van Hans is inmiddels overgenomen door John Haakman, die al als scheidsrechter en wedstrijdsecretaris voor de club actief was. Serge de Reus volgt Sam op; Serge was eerder wedstrijdsecretaris voor onze club.