Grote Clubactie 2018 in volle gang

07 november 2018

Van ieder verkocht lot, ontvang je zelf 0,50. Onze Jeugdleden zijn nog steeds volop bezig met de verkoop van Grote Clubactie loten! De volle verkoopboekjes worden al ingeleverd en nieuwe verkoopboekjes worden nog steeds opgehaald.

Dat gaat vast leiden tot mooie resultaten voor de club en voor jezelf. Immers van ieder verkocht lot, ontvang je € 0,50 zelf.

On-line verkoop kan ook!

Je kan ook online loten verkopen. Wil je dat, stuur dan een mailtje naar josvanbakel.svhoofddorp@live.nl met je naam en team waarin je speelt. Speel jij in een andere leeftijdscategorie en wil je ook meedoen ? Dat kan, haal een verkoopboekje op bij het wedstrijdsecretariaat of stuur een mailtje als je aan de online verkoop wil meedoen.

Wat levert het op ?

Als koper van loten maak je kans op schitterende prijzen, waaronder een hoofdprijs van € 100.000! Als verkoper ontvang je voor ieder verkocht lot € 0,50 van S.V. Hoofddorp. Voor de vereniging levert het een belangrijke financiële bijdrage op, die zoveel mogelijk ten gunste komt aan het jeugdvoetbal en jeugdevenementen.

Belangrijke data op een rij;

• zaterdag 15 september 2018: officiële start lotenverkoop
  • zondag  18 november 2018: uiterste datum inleveren verkoopformulieren
  • woensdag 12 december 2018; Trekking Grote Clubactie loterij.

Overige belangrijke info:

• extra verkoopboekjes nodig ? Deze zijn op te halen bij het Wedstrijdsecretariaat
  • inleveren verkoopboekjes ? zodra je klaar bent met de loten verkoop, of je volle boekjes kwijt wilt, kan je die inleveren op het Wedstrijdsecretariaat in de speciale inleverbox!
  • bekendmaking beste lotenverkopers;  begin december 2018
  • bekendmaking beste loten verkopende team; begin december 2018