FOX Sports Voetbaldag

03 mei 2017

Meld je gratis aan voor 31 mei.

Woensdag 31 mei komt FOX Sports naar S.V. Hoofddorp.  Op deze dag opent S.V. Hoofddorp haar poorten vanaf 15.00 uur voor een dag waar voetbal nog meer dan normaal centraal staat. Iedere speler van JO8 t/m JO13 is welkom! Meld je aan, deelname is gratis!

Prijswinnaar

David Grimbergen van JO10-1 plaatste een foto met de FOX Sports Camera app en won een voetbaldag voor de hele vereniging!

Programma

De voetbaldag bestaat uit verschillende (actieve) voetbalonderdelen. Scoor de meeste punten op het FOX Sports Gatendoel, zet de snelste tijd neer bij de FOX Sports Dribble Challenge, schiet het hardste bij de hardste schot meter of test je voetbalkennis bij de FOX Sports Quiz!

Aanmelden

Aanmelden doe je per team: je trainer coördineert dit en geeft door hoeveel teamleden aanwezig zijn op de FOX Sports Voetbaldag. Doe dit zo snel mogelijk, want er is maar plek voor 360 deelnemers! Aanmelden via: dgrimbergen@gmail.com.

Tot op de FOX Sports Voetbaldag!

Met FOX Sports geniet je 24 uur per dag van (live) topvoetbal op TV, maar op woensdag 31 mei geniet je van topvoetbal bij S.V. Hoofddorp tijdens de FOX Sports Voetbaldag!